Latvietis
es esmu – un str;lnieks ir v;rds,
kur; dodas visiem kara v;rie;iem,
kam miers nepatika nekad.
Es p;rdo;u br;li un m;si;u,
ja vadonis man tikai liks,
un uzreiz par vi;iem ieraud;;os,
it k; kaut ko varu main;t.
15.02.2010
Свидетельство о публикации №110021506402