Музика серця
А то не цікаво було б у житті:
Усьо чорно-біле - чи добре чи зле
Ти бачиш і чуєш однакове все
Як добре, що є суперечки такі
Ти чуєш з захопленням інші думки
Висловлюш думку, здаєшся смішним
Цей світ дуже важко назвати нудним
Усі навкруги тебе можуть навчити
Як їсти, як їздити, як і де жити
У кожного цар свій та князь в голові
Кого треба слухать, скажіть ви мені?
І знову ти чуеш "Я правду кажу"
А хтось тебе кличе "Сюди, поможу"
І кожен щось радить, а в тебе думок
Так само, як в серпні на небі зірок
У голові каша, все лізе із вух
Не розумієш хто ворог, хто друг
Шо треба читати, коли говорити
Як взагалі у суспільстві жити?
У мене є тільки порада одна
Послухай уважно, вона не така,
Як ті, що тобі хтось казав там раніше
Кричали як правильно хто голосніше
Я раджу ввімкнути всередині звук
Звук серця, нажаль чуєш ти тільки стук
А є вона, музика серця твого
Ти добре послухай, це варте того
Її треба слухать, все знає вона
Бо є там любов, є там трошки тепла
Хтось має її з наперсток і все
А від когось вона просто купами пре
І доки це серце у тобі звучить
Ось доти любов у тобі мерехтить
Все, що потрібно - хотіти знайти
Цю музику серця, послухай її
Свидетельство о публикации №110021501122
нужно ещё почитать стихи по украински
Александр Иоаннов 15.02.2010 04:14 Заявить о нарушении