Ти
І дихаєш просто очами
Та сповнює серце віршами
А ти просто мовчки сидиш
У тебе нема телефону
Але я чекаю дзвінка
Ось ще допишу два рядка
А потім прислухаюсь знову
Строінку твою вже не вирвеш
Із зошиту мого життя
Я не розумію буття
Якщо ти отак просто підеш
Тебе я одну не залишу
Піду по твоїх я слідах
Бо бачити тебе в сльозах
Не хочу, не бійся, я втішу
Свидетельство о публикации №110021501099