Хтось

Хтось грає на скрипці в підвалі
Хтось качок розводить в селі
У когось не має гітари
Хтось досі боїться пітьми

Хтось не розуміє китайську
А хтось не літає ві сні
Хтось каже усім "Посміхайтесь!!"
А хтось не співає пісні

У когось не має кохання
Хтось важить п`ятьсот килограм
А хтось не помив у вітальні
Когось називають Степан

У когось немає піжами
Хтось будить собаку з ноги
Від когось жахаються дами
Хтось зовсім не їсть пироги

Немає однакових в світі
У кожного доля своя
Не треба дивитись на інших
ТИ особистіть і Я.


Рецензии