Щастя

Погляд веселих очей
Думи безсоних ночей
Посмішка й радість дитя
Що це за відчуття?

Пісок через пальці рук
Серця пришвидшений стук
Кожна хвилина життя
Що це за відчуття?

Погляд квітучих ланів
Радісний топіт корів
Для когось це все майбуття
Що це за відчуття?

Дике бажання співати
Повір, ти можеш літати!
Біжи уперед, без вороття
Найкраще в тобі відчуття!!!


Рецензии
я на тебе "питаться" буду ладненько выходит по хохлятски )))))

Александр Иоаннов   15.02.2010 04:16     Заявить о нарушении