найб л ший в рш про найб льший б ль

Так шкода, усе закінчилось
І ти не знайдеш мене навіть в гуглі
І я тебе теж (краще пити пілюлі!)
На пам'ять напишу найбілішого вірша
А ти заспіваєш «Плач Єремії»
До ночі не зімкну очі (хай намокають вії)
А ти (не тільки в риму) кохатимеш повію
А завтра зустрінемось в центрі
І ти помітиш надто червоні повіки
А я – слід поцілунку на шиї
І це стане ще одним приводом страти…
Ну  і нехай (словами із музики)
В нас не склалося
Я втратила не кохання ( не знаю як ти)
(воно в мені! хіба хтось його тратив???),
А хорошого друга (моя вічна недуга)
Втомилась  підозри тобі присвячувати…
Нехай тебе пестить «дешева падруга»
я оф для тебе (не треба віддячувати)


Рецензии