daglarin
arhasinja danishillar, daglarin.
Iamaclari topulna, deranip.
Kioligasina satashilar, daglarin.
Deara deir;bashi iaman udjadir,
tepe deir;giuniu kecimish godjadir,
iamasd deir;dami uciuc bagiadir
sag genina darishiplar,daglarin
derea deir;ureimea dag ceakip,
tepe deir;iaigdan el kiociup,
iamagi deir;deve kimi hih ciokup,
iohusuna garsillar,daglarin.
Dere deir;gun uziune hasratem
tepe deir; kioligeasinda hasteiam,
imag deir;hizurumda isterem!
zirvesinea dash atillar,daglarin.
Mahabbat, bu derdea dagda daglar,
Gaia kioligasindea tepe, gag olar,
Zirvelerdan iuvarlansan gaialar,
Cingilina garishallar daglarin.
Свидетельство о публикации №110021308902