I wish you were my Valentine - Валентинка
Though I may not be yours,
And I may, in my ignorance,
Be speaking to closed doors.
I have no inkling of your heart,
No hint what you might say;
But when I think of you the sun
Will just not go away.
There is in you a loveliness
That makes my darkness shine,
And so I'll wait, if wait I must,
To be your Valentine.
Валентинка)
Хочу чтоб ты была моей,
Пусть мне твоим не быть,
Пусть с затворенными дверьми
придется говорить.
Я безнадежно сердца жду,
Хоть призрачный Намек,
Лелея о тебе мечту,
Пылает огонек.
Та прелесть, что живет в тебе
Мою рассеет тьму.
Покорный буду ждать судьбе
Любовь твою одну.
13-14.02.10г.
Свидетельство о публикации №110021308639