Китэмен мин...
Ялгыз калган кырлар белэн.
Кыр казлары юлы белэн.
Уз уземнен уйлар белэн.
Урманнарны яфрак каплый.
Минем кунелне кем яклый.
Ялгыз явыз калган аккош.
Якын килмэ. Кыш кыш.
Мина кирэк рухи аккош.
Горлэп китер язын тормыш.
Комеш кульдэ бергэ йозеп.
Оябызны бергэ тозеп.
Ухожу в дорогу
пустынными полями.
Унося тревогу
с гусиными крылами.
Покроет желтый лист леса.
И кто же душу мне согреет.
Кыш,гоню свою я грусть.
Как одиноко потерянную лебедь.
*************************
Кыекка китте чорма.
Кара минем уйларымны.
Еракларга очырма.
Кылайган уйлар белэн.
Эйтмэгэн серлэр белэн.
Чыгарып атып булмый.
Кунелдэге утларымны.
Ник бер сундереп булмый.
Свидетельство о публикации №110021208863