Polak

Mi;dzy niebem a do;ami,
mi;dzy g;ow; a nogami,
mi;dzy Uni; a Stanami
moje ;ycie pi;knie idzie.

To jest ;wietna dyspozycja –
wyst;puj;c z koalicj;,
bior; udzia; w polityce
i kieruj; nawet krzywd;.

12.02.2010


Рецензии