Кастрычнiк... Хутка Покрыва...

Кастрычнік… Хутка Покрыва…
Але вакол яшчэ зялёная трава,
І не чакаюць дрэвы халады:
У золаце, як у акладзе Бажаствы.
А лес здаволены багатым ураджаем
Патрошку дабратворна засынае…
Апошніх цёплых дзён спакой і мілата
А на душы чамусьці шэрая нуда…


Рецензии