Восень, гэта дзi ная восень...

Восень, гэта дзіўная восень...
Што яна нам прыносіць?
Ці знойдзем мы адказ?
Напэўна... Але зараз
За вокнамі бушуе вецер,
І зоркі з неба нам не свецяць,
Халодны і драбнюткі дождж лье
І выйсці з дому не дае.
А месяц у небе казкі бае
Надвор'е добрае жадае
А мары нашы ўвысь ірвуцца,
Яшчэ надзеі застануцца,
Што заўтра будзе сонца
Свяціць у мае ваконца,
Што вернецца “бабіна лета”
З цяплом і з морам кветак...


Рецензии