Вясна

Мы так чакалі дзяўчыну - вясну...
Ўжо прачнуліся рэкі ад сну,
Ўжо вярнуліся да нас жураўлі
І зоркі – пралескі ўжо зацвялі.

Нават сонейка з неба прыгожа вачам
Яно абяцае прастор салаўям,
І радасць людзям каб падарыць,
Трэба квітнеючай зямлю зрабіць.

Духмяным пахам вее з зямлі
Цёплыя ночы ў маі прыйшлі...
І сэрцу прыемна ўжо адчуваць,
Што доўга Вясну не прыйшлося чакаць.


Рецензии