Зiма

Ну,вось, да нас зіма прыйшла
І снежныя завеі прынесла.
Прырода халады пачула
І рэчка пад ільдом заснула
А дрэўцы снегам апрануліся
І шаллю травы абгарнуліся,
На вейках белыя пушынкі
На вуснах растаюць сняжынкі.
Я разам з завірухаю гуляю,
Прыемны смак на сэрцы адчуваю


Рецензии