лютневi ночi
ледь чутно поцілувати слід ночі і уявляти небо блакитним
зранку до ранку.
намагатися зібрати, мов пазл у цілу яскраву чи сіру картинку,
"себе" і "в собі". та щоразу, завжди: і влітку, і взимку
не співпадає число
втрачених сенсів і відчуттів та знайдених вас у рецепті на щастя.
з очей то весни, то сніг. ця некерована непостійність дарує звичку на "часто" -
не помічати світанку.
заплющити очі, граючи в скраббл думок зі свідомістю,
і не засинати до третьої ночі, бо, за нашою спільною домовленістю, мені,
звісно, не все одно.
Свидетельство о публикации №110021100230