Погода

Розігрався вітер в полі,
Крутить все, що на шляху.
Заревів мов у неволі,
Зашумів ліс наверху.

Хвилі плинуть  сивиною,
Пінеться, шумить вода.
Стало вмить все  дивиною,
Вітер віє, завива.

Хмари низько над землею,
Вітер змінює їх шлях.
Пливуть вони своєю течією.
Дощем холодним по полях.

Погода без перемін не може,
Нас радує, коли не дмуть вітри
А сонце непогоду переможе.
Знов захотілось стежиною пройти.


Рецензии