Зор наче посм хнулись

У колгоспному саду на зорі під грушу

Ти сховалась від дощу,спокій що порушив,

Але я раніше встав і прийшов до саду

Наче з неба я почув Господа пораду...

"Щастя ти своє зустрінеш вранці у садочку"

Зорі наче посміхнулись і пустився дощик...

®Сергей Куринный
Опубликовано: 31.01.2010 22:25


Рецензии