Питання до нього...

ПИТАННЯ ДО НЬОГО...

В останніх променях сонця, що закутувалося у вовняну ковдру на Заході від битого шляху, летіло три птахи. Вони не знали куди летять, бо їхньою свідомістю управляла чиясь рука, чиясь думка, чиясь...
А втім, чітко визначилась траєкторія польоту...
У серці народжувалася болюче відчуття перестороги, що...

Коли спитати у чому суть життя митця - незбагнених відповідей буде безліч, але чи буде серед них ота, що приносить хоч частку розуміння, КУДИ Ж ЛЕТІЛИ ТІ ТРИ ПТАХА?


Рецензии