Горiла старенька верба...
чорніло серденько, вмирали тривоги,
боліло все тіло, душа клекотіла,
дотла попелило… бо вмерти хотіла.
Лиш сльози летіли, тушили багаття,
бо жити хотіли, гілки, листя-шмаття...
Дупло в деревині залишилось тільки,
а мрій в середині не стало ніскільки.
Буває так - доля дала гарне тіло,
та серце в неволі довіку боліло.
2003 р.
Свидетельство о публикации №110020900191
С наилучшими пожеланиями
Римма Ост 11.02.2010 01:57 Заявить о нарушении
Рада, что вам понравились стихи.
БОГ ВАМ В ПОМОЩЬ!
С уважением.
Катруся Степанка 11.02.2010 23:51 Заявить о нарушении