Мам

У кожного із нас на серці є імя
Красиве наче проліски весною.
Красиве і святе,це імя дороге
Це імя мами дорогої
      Пр-в
Ви мамо не сумуйте не журіться
Що ми порозлітались,як птахи
Пробачте нам за ваші тихі слоьзи
За срібну сивину у Вас в косі

 Ви нас завжди носили в дитсадочок
Учили красоті і доброті
Боліли ваші руки від роботи
 Щоб було щастя в нашому житті
           пр-в
Летят літа і їх вже неповернеш
І ми усі по світі розбрелись
Та знаєм що чекають нас щоденно
Матусі рідні очі голубі
      пр-в               


Рецензии