Не забувай мене

Хоч і далеко будеш ти,
Та дочекатися тебе я обіцяю,
Багато доріг ми повинні пройти –
Ті, що вічно кохають – чекають.

Життя дарує нам кохання
І перешкоди створює воно.
Щоб ми, пройшовши всі випробування
Зрозуміли – будем разом все одно.

Пройдуть роки і знову ти
Щасливо обіймеш мене.
Одною нам дорогою іти,
Тож я прошу: " Не забувай мене!"


Рецензии