Аполлон

Нехай пройдуть віки, століття,
Нехай пройдуть роки, та все ж
Не проміняю довголіття
На чистую любов без меж.

Ввірвався у життя ти стрімко
Та захопив мене в полон.
Я – твоя вірная лебідка,
А ти – земний мій Аполлон.

Безмежно, чесно я кохаю,
Чекатиму тебе у сні.
Тебе не бачу – я страждаю,
Проходять в сумі такі дні.


Рецензии