Коханому
Без тебе бути я не можу.
Я пропадаю, наче сизокрилий птах,
Який зостався на морозі у негоду.
І скільки б я людей не зустрічала,
Душею я завжди з тобою,
Якби ти знав як я тебе чекала
Тією ніччю – світлою, ясною.
Коли тебе не бачу – я зникаю,
Зникаю я без сліду, без надії,
Без тебе, наче квітка, засихаю,
Бо ти мої і радощі, і мрії.
Кохання, наче вітер, налетіло.
Забилось швидко серце тихе й полохливе.
Взяло в полон свідомість, душу, тіло.
Кохання чисте, вірне, незрадливе.
Можливо будеш згадувать ти з сміхом
Як грався ти зі мною, довго грався.
Напевно, це для тебе була лише втіха,
Коли казав, що ти у мене закохався
Свидетельство о публикации №110020806219