Ось, в Украiнi новий президент

Ось, в Україні новий президент,
Вже вечір, тріпотять знамена,
В цей історичний, ключовий момент…
Ненька прибралась, наче наречена.

Час  відлунав, скінчились перегони,
Тепер лишилось втілити в життя,
Що обіцяли…Й  берегти кордони,
Щасливе  будувати  майбуття.

Щоб збереглись і віра, і надія,
Майдан лиш на свята народ  збирав,
Та  щоби мудрий   і великий Київ,
Своїх сусідів завжди   поважав..

Ваші  слова  рівнялися  з ділами,
Брехню іржаву знищивши   ущент,
Та не кидались просто так словами,
Вельмишановний, пане Президент.


Автор Геннадій Сівак.
7 лютого 2010 року.


Рецензии
На это произведение написано 10 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.