Посвящение воинам

Прости мене, мій діду молодий,
Що в 32 під Ясами розірваний снарядом.
Ніхто не знає, де кістки твої лежать,
Одне лиш знаю - що душа твоя в раю!

Прости за те, що вже пішли у небуття
Твої сини, твоя любимая дружина.
Ні, там, під Ясами, не згинув рід Гардів,
Нас - тридцять троє, внуків-правнуків твоїх!

Прости за те, що честь твою не можу захистить,
Бо вже договорились вражі діти,
Що ти лиш за Совіти воював,
А не за рідну неньку Україну!

Підняли глови бандерівці, УПА
І навіть прОклята дивізія "СС-Галиччина".
Прости мене, мій діду иолодий,
Ти в 32 загинув, щоб я жив!


Рецензии