Президентам

Привіт хохлам, кацапам всім ганьба -
У них ні сала, ні ковбас нема,
у них нема ні хліба, ні бензину,
Зате у нас всього навалом в магазинах

Хвала і слава вільній Україні!
Як жаль, що не дали Вітольду Фокіну і сину
Хоча б із рік іще покерувать -
Вони і нас всіх за кордон могли продать.

Приміром: наш завзятий Президент
На літаках літає в Грецію, в Марокко.
А на автобусних змерзає голитьба,
Нема бензину, щоб добратись на роботу.

Хвала рукам, що пахнуть хлібом, потом.
Серпа селянину, а молоток - робочим,
А бізнесменам - фабрики й заводи -
По справедливості воно, дивись, виходить.

Ми вільні стали - жовто-голубі:
Одні в хутрАх, а інші - без трусів,
Одні їдять свиню, а другі - хвіст,
А всім керує стАрий комуніст.

Спасибі Вам, товаришу КучмА,
Що є свобода, а грошей - нема.
І вам, міністри, наш земний поклін,
Що замість хліба нам - селянський хрін.


Рецензии