Прийди весна-Ukrainian style

Зима ця друзі так вже остогидла,
хоч гарно на подвір’ї, але срака як комод,
і дома кожен день сидіти вже набридло,
тікай зима, тікай цей голольод…

Мерщій весну, хай зеленню покриє,
і позітів усім нам принесе,
хай сонце тепле душу нам зігріє,
і спів пташок всім радість хай несе…

Хай по кущам їбуться підараси,
і малолетки хай дурні бухають муть,
нехай політики знов сіють нам в серця відразу…
Але весна прийди скоріше!
Ось у чому суть!


Рецензии