Козацька...
Рехтуйте пістолі
Стаємо до бою,
Нам не жить в неволі
Як в часи далекі
Славою повиті
Ми покажем воріженькам-
Чиіх батьків діти
Шаблі наші славні-
Від дідів зостались
Скільки воріженьків
З життям розпрощались
Браття вдарте в бубни
Рехтуйте гармати
Україна в нас одна
Нема як відступати
Підіймали чари
Ми у чистім полі
А тепер напьємся
Ворожої крові...
Свидетельство о публикации №110020605467
Я маю схожий - "Запорожские казаки",якщо буде бажання прочитайте.
З повагою,Ю.Х.
Юрий Холохоленко 12.02.2010 14:25 Заявить о нарушении