Захисникам
Болить серденько в її сина
За те, що він її так любить
Земля, мов матінка голубить
І Українці й Русичі
Завжди і вдень, і уночі
Зуміють твердо постояти
За рідний край, за рідну матір
У різну пору, в різні роки
"Слова" зронятимуть пророки
Безстрашність поведе синів
За землю прадідів, дідів!
Свидетельство о публикации №110020601484