О мамо!

О мамо! Тебе до небес підіймаю
За тебе у Бога прощення молю
Дорожче за тебе нікого не маю
Люблю і шаную богиню свою

О мамо! На світ ти мене народила
Його дарувала навіки мені
Ласкаві слова ти мені говорила
Коли недіспала ночей при зорі

Тепер, коли виросла я із дитинства
Міцніше тримаюсь уже за життя -
Я хочу сказати: "Спасибі рідненька
За сонце, за небо, за землю й буття!!!"


Рецензии