Нестерпна

З тобою буває так легко –
Неначе літаєш у снах....
З тобою буває нестерпно –
Як з «чілі» на ніжних губах!!!

З тобою буває так смачно –
Неначе із тістечком чай!
Ти кажеш, що з кавою краще –
Ні, рідна – я прав! Вибачай!!!

З тобою буває так ніжно,
Здається – це надпочуття!
Воно не залежить від ліжка,
Воно де разом – ти і я!!!

З тобою водночас і тепло
І як під холодним дощем...
Ріднесенька...мила....нестерпна –
Кохаю все більш з кожним днем!!!


Рецензии