ВiН ВОНА СОН i КiТ

Він спить
Вона намагається писати
Сон намагається її собі забрати
Він прислухається чи довго ще вона вибиватиме ритми на клавіатурі
Поряд спить чорний пухнастик – їхнє котятко
Вона вибиває ритми на клавіатурі
І насолоджується від того що почався новий день
Що вже за двадцять перша
Що вона може пописати
Точніше вистукати свій особливий зимово-нічний ритмо-текст
Він вирішив що чекати марно
І віддався у обійми сну
А кіт спить поруч з нею на столі
Вона сидить перед монітором
І вистукує свій власний ритмо-текст
Хоча знає
Завтра буде важко вставати
І знає
Що сон готовий її обійняти й приголубити
Надію дають слова
І кава
Яку вона завтра варитиме
Щоб приборкати сон до вечора
Вона думає
Чи вдасться їй колись написати вартісний текст
І що для цього необхідно
Методична робота зі словом
Натхнення
Чи
Кава
Червоне вино
Нічне чи світанкове божевілля
І поряд чорний відьомський кіт із зеленими очима
Він, дякувати Богу, спить поряд у кімнаті
Спокійно дихає
І кіт теж у сні грається в сопушечки
Сон знаходить все більше аргументів на свою користь
Вона
Вона вирішує йому підкоритися
Вона так рідко комусь чи чомусь підкоряється
То чому не йому
Не другому нічному сну
А зранку буде
Кава
Вівсянка
І ледь відчутні
Але від цього не менш міцні і наполегливі обійми сну
І він
Бо він вона і сон
Це історія двох людей
Як знайшли один одного
Себе
А їх знайшов кіт
І кожну ніч до них усіх трьох
Приходить сон
Він не може не прийти
І це наркозалежність від них
Це любов
Можливо це тобі знайоме
Він вона сон і... (додай своє, а я сьогодні кажу: кіт... цікаво, що скажу завтра?)


Рецензии
такi, здавалось би, примiтивнi речi i такi надзвичайно глибокi...
так близько до серця... до твого, мого, для кожного серця)))
дуже гарно!

Вахламова Валерия   18.09.2010 21:08     Заявить о нарушении
=) так є...
дякую =)

Катерина Гвоздева   01.10.2010 20:58   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.