Моя красуня, моя лелека,

Моя красуня, моя лелека,
Зі мною поруч, але далеко,
Дивлюсь на фото, та не торкаю,
Але бажаю, завжди тебе бажаю!
О незнищенна міць огнива,
Ти розум парубійки відняла,
Нехай так буде, в тому справа,
Бо ти одна така яскрава,
І ти мене рвеш на частини....
Моя бажанна ти людина!
Я клаптик серця віддаю!
Скажи відверто, я в Раю?!


Рецензии