Як хочеться весни!

Все ще зима, як хочеться весни,
щоб дІвки вже нарешті оголили нозі,
свої цицьки повиставляли, сором не бере,
й виляли сраками йдучи в бібліотєку по дорозі…

Як вже дістала клята ця зима,
відмерзло все, і інеєм покрилось,
сніг вже вєзде, і навіть сниться він мені,
то кажуть – к смєху...
Сміявся так, що сцяти захотілось…

Давай весна скоріше наступай,
бо задовбала ця зима що затягнулась,
так хочеться побачити й відчути вже тебе,
разом з теплом своїм щоб людям в очі посміхнулась…


Рецензии