Так м - якое жадаеш
Хлусня...
Ці не так?!
Вера з дурнымі.
Хлусня...
Ці не так?!
Надзея дарэмна.
Хлусня...
Ці не так?!
Словы гэтыя -
Вашага густу справа,
Кожны шлях па сабе сам абірае.
Жыццё не кірмаш, не палон, не забава.
І, ты, толькі!
Робіш жыццё...
Такім - якое жадаеш.
Свидетельство о публикации №110020407767
Евгений Пешко 04.02.2010 22:05 Заявить о нарушении
Евгений Пешко 04.02.2010 22:07 Заявить о нарушении