В дчула падаю

Відчула - падаю на ніж.
Уже не страшно бігати по лезу.
Години капають :"Біжи скоріш!"
Я то втічу, дай лиш додумать тезу.

Відчула - падаю униз.
Ніхто не стримав мою дику долю.
Розбилась - впала на карниз -
Тепер по шматтю я збираю волю.

Відчула - випала в вікно.
Лечу і думаю про щастя льоту.
Мені, повір, де падать - все одно,
Аби лише потрапить в вірну ноту.


Рецензии