Телев зор -реклама

***
Телевізор -реклама

Привели Грицька в лікарню
Бідний весь трясеться.
Каже ,лікарю дивись
 Хтось за мной женеться.

Захворав рятуйте лікар
Вчора був бідовий,
А як ящик подививсь
Мабудь не здоровий.

Хочуть шось мені зашити
Маю купувати,
Руки з їхнім милом мити
Буде ніч стояти.

На печінку надавили
Рвуть мої легені,
Та суглоби мені мажуть,
Чешуть теревені.

Там казали що не можу
Більше існувати,
Бо мікроби організму
 Ні куди дівати.

А доместос, він скаженний
Може все забити,
Підскажіть, чи можна лікар
І моїх убити.

Лікар довго   не вагався,
Виписав рецепт.
Я збагнути намагався
На чому акцент.

Оці ліки щоб прогнати
Їх із організму,
Вам не прийдеться для цього
Засувати клізьму .


Приписав мені пурген,
Казав щось за серце,
Правда я нічо не дав
Вслід як гримне дверця.

Чую каже, щоб ти всрався
І твоя реклама ,
Щоб ти врізався ущось
І зігнулась рама.

С тій пори живу окремо
Даю собі ради,
Як що хочете пожить
То даю пораду.

Телевізор не вмикаю,
Неходю в лікарню,
Бо вже наперед я знаю
Де його лишаю.

***


Рецензии