***

Зорі сяють на небі для тебе,
Зорі знали про мою любов,
Зорі знали про всі твої зради,
Та минулого вже не вернуть.

Відгуло, відпливло та забулось,
Стало легше на світі мені,
Та вмираючи в темряві ночі,
Намагаюся далі іти.

Відгуло, відпливло та забулось,
І не вернеться більше любов,
Вся іронія долі у тому,
Що не хочу я більше цього.

Що не хочу я правди твоєї,
Що огидно від всіх твоїх слів,
І дивитися в очі брехливі,
Вже немає бажання в душі.

Відгуло, відпливло та забулось,
І нехай мене судить сам Бог!
За любов мою щиру до тебе,
Так легенько розбиту ущент.

Відгуло, відпливло та забулось,
І я знову зосталась одна,
І тепер усі зорі на небі,
Сяють тільки в моє майбуття.

Вони вкажуть мені усі стежки,
Вони вкажуть мені вірний шлях,
І ми підемо разом в майбутнє,
І здолаємо цей довгий шлях.

Відгуло, відпливло та забулось,
І нехай воно згине в пітьмі.
За подякую зорям за тишу.
Я хотіла усе це пройти.


Рецензии