Масажер
Як масажируе дiвчина свое оголене стегно
Були думки у першi тижнi коли экран очима жер
Продати дачу i машину й собi купити масажер
И все було б не так погано колиб я худнути не став
А масажер с тими стегнами кажуть ще декого дiстав
Якби нас помiнять мiсцями то може схудла б i вона
Коли б побачила з экрану моi оголенi стегна
Не iв не спав останнi тижнi все стежив я за тим кiно
Не витримав мiй телевiзор та й запалав на все вiкно
Його вогонь я загасив а свiй нiяк не можу
Бо кепско я ночами сплю за що менi цю кару Божу.
Свидетельство о публикации №110020304902