***

А відчай втілений у мову
Невпізнану, незрозумілу…
Його болюче, грізне слово
Пронизує…і біль по тілу

Броню надінеш…ніби краще
Затишніше…не долітають
Колючі вирази…нізащо
Я не дізнаюсь, що страждаєш

Але броня ця ненадійна
Під ніжним словом розсипалась
І падала до ніг, а мрійна
Душа зі мною залишалась…


Рецензии