У пошуках щастя

У кожної людини є своє маленьке щастя, яке незрозуміле оточуючим. Але є й загальне розуміння щастя. Так, наприклад, майже для кожної людини щастя – це відчуття затишку, любові, тепла і піклування з боку рідних людей. Це коли у людини завжди є кого підтримати, втішити. Порозуміння та любов – сімейне щастя.
Щаслива людина та, яка любить свою роботу, школу, заняття і навіть обов’язки. Та людина, яка має мету, цілі, бажання, будує глобальні плани на майбутнє (ким я хочу стати, що я буду робити коли закінчу школу; де я хочу жити) та здійснює їх. Людина, яка хоче жити та рухатись уперед.
Щасливою людиною є та, яка має справжніх друзів, які розуміють, поважають, вірять. Які підтримують, втішають у випадках поразки та радіють за перемоги.
Також щастя полягає в наших стосунках з оточуючими. Нашим вмінням радіти за інших, нашим порозумінням та вмінням ділитися цим щастям з іншими. Так, наприклад, не головне те, що ти знайшов золоту підкову, а головне те, що ти поділився ії сяєвом  з іншим, або може і віддав ії  людині, якій це потрібніше.
Наше щастя залежить від нас, тому не менш важливим є наші дії та бажання у пошуках щастя.
                1 лютого 2010 року


Рецензии