вiршик про вiтамiнки

Моя проба в рекламі)

Не далеко за горами,
Не за синіми морями,
Поруч з полем,там де ліс,
Мешкає ведмедик Кідз.

Ви у ліс цей завітайте,
У звіряток запитайте:
Білочок і козеняток,
Зайчиків чи поросяток,

Чи у вовчика,лисички,
У зозульки чи синички:
Де ведмедика барлога? -
Кожен вкаже вам дорогу.

Хто ж пухнастика не знає:
Завжди звірів виручає,
Бо найбільше за усіх
Любить він дитячий сміх.

Не образить він нікого:
Ні малого,ні старого,-
І сміливий,і хоробрий,
А найголовніше - добрий!

Дуже любить лікувати,
Бо навчила його мати
І старесенька бабуся,
Як допомагати друзям.

Тільки сонечко засяє,
Кідз в дорогу вирушає,
І по самих темних хащах
Відшукає все найкраще.

Знає де у володіннях
Найсмачніше є коріння,
Ягоди,гриби і фрукти -
Найкорисніші продукти.

Лікувальні трави знає
Їх до кошика збирає,
За бабусиним рецептом,
Всих лікує доки тепло.

А коли зима приходить,
Собі місця не знаходить -
Взимку ж Кідзі має спати...
Хто ж про діток буде дбати?

Так як ведмежатко Кідзі,
Кращий лікар в цілім світі,
То ж для кожної тваринки
Він придумав вітамінки:

Трішки всякого коріння,
І горіхів ,і насіння,
Меду,різних ягідок,
І пилок із квіточок,-

Склав до купи геть усе
Що здоров"я нам несе -
"Вітрум Кідз" він їх назвав...
Щоб ніхто не захворав -
З лісу всих малят зізвав
І урок такий почав:

- Щоб узимку не хворіти,
По одній пігулці,діти,
Ви повинні з"їсти,зранку,
Кожен день під час сніданку.

По три пачки вітамінів,
Кожній Кідз роздав дитині,
І пішов спокійно спати,-
"Вітрум" буде доглядати,
Його друзів до весни,
Поки Кідзі бачить сни.


Рецензии