Не покидайте бiлий свiт...
Друзям
Не покидайте білий світ
занадто рано,
Ані у цвіті юних літ,
під самий ранок,
Ані в середині життя,
ані на схилі –
Назад немає вороття,
як вже в могилі.
Чи буде далі щось, чи ні –
поспішність марна.
Не покидайте білий світ –
він надто гарний.
Навіть коли терпіти біль
немає сили,
Не покидайте білий світ,
доки він білий.
Хай часом від душевних ран
він чорним здасться –
Не залишайте його нам
отак зненацька.
Нехай Господь рахує сам,
кому і скільки.
Не поспішайте в небеса –
Ви тут потрібні.
Ще чарку гіркої рука
не раз підніме,
Нехай кістлява зачека
там, за дверима.
Бо сонце ще до сходу дня
не раз зігріє,
І доки в нас ще є життя –
життю радіймо!
24-25.09.06.
Санаторій „Карпати”.
Свидетельство о публикации №110020103255