***

На душі мені так бентежно
Від твоїх необачних слів.
Шкода, любий, не буде дива,
Як би ти цього не хотів.
 
Ми в житті йдемо паралельно,
Не зіткнутися нашим шляхам.
Ми на мить тільки тут зустрілись.
Різні долі  даровані нам.
 
Не тривож моє серце ніжно,
Не приходь в мої грішні сни.
Щось змінити мені несила
І твоєї нема в  тім вини.


Рецензии