***

Зітхнула тихо…і сльозою
Упала до моїх  долонь
Сніжинка…зваблена тобою
Мене ти зваблював либонь…

Але вона ввірвалась ніжно
В потік твоїх гарячих слів
І розтворилася…затишно…
Ти певно теж цього хотів

Слова, що падали, мов сповідь
В  безлике і сумне єство
Палили душу…може повінь

Весняна повінь світом править
Зими , що плаче, божество
Так нас і ту сніжинку ранить…


Рецензии