таке...
ті,хто мертві?
Навіщо я питаю
про майбутнє?
Я пам'ятаю
смерті не існує...
Я забуваю всі
ті кола смерті...
А хто зустріне нас
після розлуки?
Яка душа,коли
вмирає тіло?
Я пам'ятаю
смерті не існує...
Я забуваю всі
ті кола смерті...
Мене покинув той,
з ким була мрія...
Здається,просто
чиста випадковість...
Я пам'ятаю
смерті не існує...
Я забуваю всі
ті кола смерті...
І ось,настав вже час...
Я знову помираю...
Це в котре,
вдруге або втретє?
Я пам'ятаю
смерті не існує...
Я забуваю всі
ті кола смерті...
Прокинувшись від крику
серед ночі,
намагаюся згадати,
що то було...
Я звертаюся до себе
як до неба...
І знову кава й
думки про майбутнє...
Свидетельство о публикации №110013006363
Юлия Волна 30.01.2010 19:54 Заявить о нарушении