Айвенго

Вернись вечірня зоре знову
І освіти дорогу пізню
Як повернутися додому
Не знала її доля грішна

Вночі світити буде місяць
А сонце руки обігріє
З мечем і у шоломі витязь
Там де живе її надія…

Айвенго… у тобі хоробрість
Оспівана у поколіннях
І серце дівчини ще довго
Боліти буде…і видіння

Її весь час беруть в обійми
Та образи середньовічні…
На неї сходить провидіння
І тіні рухає зустрічні.

А рицарський турнір – це подвиг
Утілений  в броню і силу
Це ради тебе погляд – подив
Його ти серце полонила…


Рецензии