***

Це гра така в життя і щастя
Нерівна…і кінця не має
Вернутись знову…і пропасти
Бо нас майбутнє відпускає

Де гра, а де життя…хто знає
Межі цьому немає точно
Минуле зовсім відступає
Нам холодно, а світ порочний

Повернемось - усе скінчиться
Обернемось – кінця не буде
А спробуємо зупиниться
Далекий крик печаль пробудить

Не схожа гра на поцілунок
А схожа на примхливий погляд
А болі –може це дарунок
Та їх немає з нами  поряд

Не буде  в грі цій переможців
І залишаємось  стояти
На рингу…на обличчях подив
Ми учимось перемагати…


Рецензии
Супер!
Ми мерзнемо серед пороків,
Межі між грой не відчуваєм,
Так живемо, минають роки,
Хай щастя ж нас не оминає!!!

Света Шелти   30.01.2010 12:01     Заявить о нарушении
ДЯКУЮ СВІТЛАНА... ДУЖЕ ГАРНІ ЕКСПРОМТИ...
з повагою Лариса

Лариса Опанасенко   30.01.2010 13:14   Заявить о нарушении