Львов
Складно напевно забути: звідки ти, куди ти
Думати, жити, мріяти про час в минулому
Знати, що буде і горіти бажанням в майбутньому
Безправно поверненні документи,
Перевірені, підроблені, склеїні..
Посмішки і настрій олівцем підведені
Мої українські друзі в другому степені.
На гребні екстазу, місяцях джазу,
Як побачив - закохався відразу
Переведені в наступну фазу
Далеко повертатись, без газу
Невживаючи алкоголь і іншу заразу
Я вже вмію.
Рухатись проти течії
Читаю речення за реченням
Вимови приречені
Твій пароль назовні завжди засекречений
На твому годиннику - дискатч
Мрія кожного, бути схожим на кожного
Свобода і життя - це більше ніж можна
Розраховуватись гривнями, долларами, рублями
Чекати на правду і ділитись сердцями
В порівннянні з дійсностью - ми досі останні
Назавжди - безталанні
Мокрі, гарні, старанні
Сьогодні я граю
Моє небо свободи безкрає
Свидетельство о публикации №110012907665