Поглядом у небо
Зволікає ваганням час...
Ті думки, що на серці лише,
Назавжди полонили нас.
Щось змінило той хід відносин,
Де тебе і мене нема.
Я гадала настане осінь...
Посміхаюся... Все ж - весна!
І в нових почуттях до тебе -
Ти для мене мов світ без меж.
Погляд лине в безкрає небо...
...я для тебе напевно теж.
Зізнаватись уже не мушу,
Доля вирішить все сама.
Рідний голос лікує душу,
Тільки поряд тебе...нема!
17/01/10
Свидетельство о публикации №110012902731